Botë

Në gjashtëvjetorin e vdekjes kubanët kujtojnë Fidel Castron

FOTO: AP
 

Kubanët kanë përkujtuar ish-presidentin dhe figurën kryesore të Revolucionit Kuban, Fidel Castron, në gjashtëvjetorin e vdekjes së tij. Castro vdiq më 25 nëntor të vitit 2016 në moshën 90-vjeçare.

Ceremonia e madhe për të nderuar trashëgimin e Castros u organizua në Universitetin e Havanas. Në këtë ceremoni morën pjesë mijëra studentë, anëtarë të Partisë Komuniste dhe shokët e vjetër të revolucionit.