Botë

Pas protestave masive, Kina paralajmëron lehtësime në politikën kundër COVID-19

Foto: AP
 

Kina ka paralajmëruar se do të lehtësojë kufizimet e vendosura kundër COVID-19, përkundër numrit të madh të të infektuarve me këtë virus.

Në dhjetëra distrikte në Shangait dhe Guangzhout, qytete në të cilat numri i rasteve të reja është rritur, të enjten janë liruar masat e bllokimit.