Botë

Pamjet me dron tregojnë përmbytjet katastrofike në Brazil

 

Disa rajone në veri dhe jug të Brazilit janë goditur nga përmbytjet katastrofike të shkaktuara nga reshjet e dendura të shiut ditët e fundit, shkruan BBC.

Disa mijëra njerëz u zhvendosën për shkak të përmbytjeve dhe të paktën tre vdekje u konfirmuan. Dhjetëra konsiderohen të zhdukur.