Botë

Policia parandalon vjedhjen e një murali në ndërtesën e shkatërruar nga lufta në Ukrainë

Foto: PA
 

Një mural i artistit të njohur të grafitit Banksy mbetet i paprekur pasi një grup njerëzish u përpoqën ta vidhnin nga muri i një ndërtese të shkatërruar nga lufta në Ukrainë.

Grupi preu një pjesë të dërrasës dhe suvasë që mbante veprën artistike të një gruaje me maskë gazi, thanë zyrtarët, raportoi BBC-ja të shtunën.