Botë

“Evropa pa SHBA-në do të ishte në telashe”

Foto: Getty
 

Kryeministrja finlandeze, Sanna Marin, ka thënë se Evropa vetëm nuk është "mjaft e fortë" për t'i bërë ballë pushtimit rus të Ukrainës dhe i është dashur të mbështetet në SHBA-në.

Gjatë një vizite në Australi, udhëheqësja e anëtarit në pritje të NATO-s tha se mbrojtja e Evropës duhet të forcohet, raportoi BBC.