Botë

Imazhe të reja tregojnë bazën ushtarake ruse të ndërtuar në Mariupol

 

Rusia po konsolidon praninë e saj ushtarake në qytetin port të pushtuar të Mariupolit duke ndërtuar një bazë të madhe ushtarake, duket se tregojnë fotot satelitore të publikuara nga kompania e vëzhgimit të Tokës, Maxar.

Kompleksi i ri në formë U-je ndodhet afër qendrës së qytetit. Në çatinë e saj shihet ylli i kuq, i bardhë dhe blu i ushtrisë ruse, me letrat ku shkruhet "Nga ushtria ruse te njerëzit e Mariupolit", raportoi BBC.