Botë

Lehtësimi i pjesshëm i masave për COVID në Kinë sjell konfuzion

 

Një lehtësim i pjesshëm i kufizimeve më të ashpra në botë për COVID-19 solli konfuzion në të gjithë Kinën të hënën, edhe pse investitorët globalë brohorisnin perspektivat e një ndryshimi më të gjerë të politikës në vazhdën e protestave historike të muajit të kaluar dhe dëmit ekonomik në rritje.

Tre vjet pas pandemisë, masat e tolerancës zero të Kinës, nga mbyllja e kufijve te bllokimet e shpeshta, ndryshojnë ashpër me pjesën tjetër të botës, e cila kryesisht ka vendosur të jetojë me virusin, shkruan Reuters.