Botë

4 të vdekur nga sulmi vetëvrasës në Kentucky

Foto: Ilustrim
 

Zyrtarët e policisë në shtetin amerikan të Kentuckyt po hetojnë vdekjen e katër personave që vdiqën nga një sulm vetëvrasës në shtëpi. Policët iu përgjigjën një raporti për të shtëna me armë zjarri në një shtëpi në Luisvillan jugperëndimore.

Ata thanë se zbuluan trupin e një burri, gruaje dhe dy vajzave Detektivët besonin se të gjitha viktimat ishin anëtarë të së njëjtës familje.