Botë

“Terr në Serbi, pa media të lira”, dy mediume serbe ndërpresin transmetimin

 

Televizionet “N1” dhe “Nova S” në Serbi nuk kanë transmetuar programin e rregullt që nga mëngjesi i së martës.

Dy mediumet kanë dhënë mesazhin “Terr në Serbi, pa media të lira”, në një prapavijë me ngjyrë të zezë, derisa nuk kanë dhënë më tepër detaje për këtë veprim.