Botë

Volodymyr Zelensky shpallet “Personi i vitit” nga revista “Time”

Foto: Time
 

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky, është shpallur “Personi i vitit” nga revista “Time”.

Ish-komediani dhe aktori 44-vjeçar, është president i Ukrainës që nga viti 2019.