Botë

Musku e humb titullin e “njeriut më të pasur në botë”

Foto: AP
 

Pronari i Twitterit dhe themeluesi i Teslas, Elon Musk, e ka humbur titullin prej “njeriut më të pasur në botë”, sipas Forbes të mërkurën.

Njoftimi vjen pak kohë pasi Musku e ka blerë kompaninë e rrjeteve sociale “Twitter” në vlerë prej 44 miliardë dollarësh.