Botë

Irani vendos sanksione për mbi 30 individë dhe subjekte evropiane

Një numër i lartë i vdekjeve – organizatat e huaja të të drejtave të njeriut thonë se më shumë se 500 njerëz janë vrarë gjatë trazirave – nuk e ka ndalur zbaticën dhe rrjedhën e lëvizjes protestuese
Foto: AP
 

Irani ka vendosur sanksione kundër më shumë se 30 individëve dhe subjekteve evropiane lidhur me protestat mbarëkombëtare brenda këtij vendi, raportoi të enjten “Euronews”.

Ky veprim është një kundërpërgjigje ndaj sanksioneve të fundit evropiane kundër zyrtarëve iranianë të lidhura me shtypjen e protestave mbarëkombëtare.