Botë

Dalin videot kur policët rrahin afro-amerikanin në rrugë

 

Pamjet e pesë ish-oficerëve policie në Memphis të akuzuar për vrasje, tregojnë ata duke shkelmuar dhe goditur me grusht një shofer për disa minuta ndërsa ai bërtet duke thirrur nënën e tij.

Oficerët shihen duke rrahur Tyre Nichols, 29 vjeç, në videot nga arrestimi i 7 janarit, pa asnjë shenjë se ai po rezistonte, raportoi BBC.