Botë

Ish-presidenti brazilian kërkon vizë gjashtë-mujore në SHBA

Foto: Reuters
 

Ish-presidenti i Brazilit, Jair Bolsonaro, po kërkon një vizë gjashtë-mujore në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, e ka konfirmuar për CNN-in firma ligjore që e përfaqëson Bolsonaron.

Kërkesa për vizë është bërë më 27 janar, në kohën kur po raportohet se ai tashmë ndodhet në SHBA me vizën A-1, e cila u lëshohet krerëve të shtetit, dhe është e vlefshme vetëm gjatë kohës sa ata janë në pozita zyrtare.