Botë

Gratë që ecën për nëntë ditë për të arritur te Papa

Foto: BBC
 

Një grup prej rreth 60 pelegrinësh katolikë po rikuperojnë veten pasi kaluan nëntë ditë ecje nëpër Sudanin Jugor të shkatërruar nga lufta për të parë Papa Françeskun në kryeqytetin Juba.

"Më dhembin këmbët, por nuk jam aq e lodhur. Kur shpirti është me ty, nuk lodhesh", tha NightRose Falea ndërsa lëpiu buzët e saj të çara dhe të thara.