Botë

Gruaja shpallet e vdekur gabimisht, në morg e shohin se po gulçonte

Foto: Ilustrim
 

Punonjësit në një qendër të kujdesit mjekësor në Ioëa gabimisht e konsideruan të vdekur një grua 66-vjeçare dhe e koordinuan transportin e saj në një çantë pëlhure për në një morg.

Raporti vuri në dukje se kur dikush nga stafi në morg e hapi çantën, ata panë se ajo "lëvizte gjoksin dhe gulçoi për ajër", raportoi ABC News.