Botë

Bora dhe stuhitë e dimrit shkaktojnë telashe në trafik e në furnizim me energji elektrike në Ballkan

Foto: Ilustrim
 

Erërat e forta dhe stuhitë e borës mbyllën rrugët dhe lanë më shumë se 25,000 familje në Serbi pa energji elektrike të dielën, ndërsa pemët e rrëzuara ndërprenë trafikun në Kroacinë dhe Malin e Zi fqinjë, shkruan Reuters.

Në Kroaci, një alarm i kuq është shpallur për rajonet përgjatë bregdetit të Adriatikut për shkak të erërave veriore që vlerësohen të arrijnë 130 km në orë.