Botë

Meksika ndalon aktivitetet turistike të lidhura me peshkaqenët

 

Meksika ka ndaluar aktivitetet turistike të lidhura me peshkaqenët, në një destinacion popullor të Oqeanit Paqësor.

Ishulli Guadalupe në brigjet e Baja California është një pikë e nxehtë për peshkaqenë të mëdhenj të bardhë, me zhytje në kafaz, peshkim sportiv dhe "vëzhgim të peshkaqenëve" nga varkat e kënaqësisë midis aktiviteteve që ofrohen në zonë.