Botë

“S’ka mjaftueshëm njerëz që të ndihmojnë”, mjekja izraelite përshkruan tmerrin në Turqi

Foto: AP
 

Ekipi i mjekes izraelite Linor Attias sapo kishte shpëtuar një vajzë 15-vjeçare nga rrënojat në Kahramanmarasit, një qytet në Turqi, dhe ndërsa kishte lot gëzimi - nuk kishte kohë për të procesuar tërë këtë ngjarje apo për të festuar.

Thjesht ka shumë shkatërrim.