Botë

Një burrë shtiret si mjek dhe mashtron të prekurit nga tërmeti në Turqi

 

Një person që shkonte e vinte nëpër zonat e tërmetit në Turqi kinse për të ofruar ndihmë duke u shtirur si mjek, u arrestua në Stamboll.

Një prej viktimave të tij ka treguar se si u mashtrua.