Botë

Shërbimet shëndetësore në Haiti mes kaosit

Ndërsa bandat shtrëngojnë kontrollin e tyre në Haiti, shumë objekte mjekësore në zonat më të dhunshme të kombit të Karaibeve janë mbyllur, duke e lënë Fontaine si një nga spitalet dhe institucionet e fundit sociale në një nga vendet më të paligjshme në botë

 

Ndërsa bandat shtrëngojnë kontrollin e tyre në Haiti, shumë objekte mjekësore në zonat më të dhunshme të kombit të Karaibeve janë mbyllur, duke e lënë Fontaine si një nga spitalet dhe institucionet e fundit sociale në një nga vendet më të paligjshme në botë

Kur zjarri i automatikut nis befas jashtë gardheve me gjemba që rrethojnë Qendrën Spitalore Fontaine, zhurma gllabëron një kafene plot me staf mjekësor të lodhur.

Dhe askush nuk përpëlit syrin.