Botë

Koreja e Veriut e gatshme të veprojë kundër SHBA-së

Foto: AP
 

Motra me ndikim e liderit të Koresë së Veriut ka paralajmëruar se vendi i saj është i gatshëm të ndërmarrë “një aksion të shpejtë dhe të madh” kundër SHBA-së dhe Koresë së Jugut, një ditë pasi SHBA-ja fluturoi një bombardues me kapacitet bërthamor si demonstrim i fuqisë kundër Veriut.

Trajnimet SHBA-Kore e Jugut në hënën që përfshinë bombarduesin B-52 ishte i fundit në serinë e trajnimeve mes aleatëve muajt e fundit, raportoi AP.