Botë

Ngrihen çmimet para muajit të Ramazanit në Liban

Foto: AP
 

Kriza ekonomike në Liban po lë në hije përgatitjet në prag të muajit të Ramazanit, i cili do të fillojë të enjten. Libani po përballet me krizën më të rëndë ekonomike dhe financiare në historinë e tij moderne.

Tkurrja ekonomike që filloi në fund të vitit 2019 është e rrënjosur në dekada të korrupsionit dhe keqmenaxhimit nga klasa politike e vendit.