Botë

Së paku 11 të vrarë në favelën e Rios në Brazil

FOTO: AP
 

Policia braziliane ka shkëmbyer zjarr me disa të dyshuar kur bastisën një favelë në Rio de Janeiro për t’i arrestuar trafikantët e dyshuar të drogës. Mediat braziliane kanë njoftuar se 11 persona kanë vdekur nga dyluftimi mes policisë dhe bandave kriminale.

Policia ka bërë të ditur se bastisja kishte të bënte me trafikantët e drogës nga rajoni Para, në të cilin gjatë një bastisjeje ishin vrarë 40 policë në vitin 2021. Pamjet televizive treguan një shkëmbim intensiv zjarri midis agjentëve të policisë dhe vendasve në favela Salgueiro.