Botë

Papa Françesku shtrohet në spital

Foto: AP
 

Papa Françesku ka një infeksion respirator dhe do të duhet të kalojë “disa ditë” në spital në Romë, ka thënë Vatikani.

Papa ka pasur vështirësi në frymëmarrje ditët e fundit, por nuk është i prekur me COVID, thuhet në deklaratë.