Botë

Shkatërrohet banda e dhunshme kriminale e Ballkanit, 37 të arrestuar

Foto: Europol
 

37 persona u arrestuan si pjesë e një bande kriminale "shumë të dhunshme" nga Ballkani Perëndimor gjatë një operacioni policor ndërkombëtar, njoftoi Europol.

Kjo bandë kriminale ishte e përfshirë në trafikimin në shkallë të gjerë të drogës dhe armëve të zjarrit në Evropë.