Botë

Qindra gjermanë do të largohen nga Rusia muajin e ardhshëm

Foto: Getty Images
 

Qindra gjermanë të punësuar në sektorët e edukimit dhe kulturës po dëbohen nga Rusia nga muaji i ardhshëm, ka njoftuar Ministria e Jashtme e Gjermanisë, raporton BBC.

Janë konfirmuar raportet e mediave se Rusia ka marrë vendim që të kufizojë numrin e punonjësve gjermanë duke filluar nga qershori.