Botë

Netanyahu thotë se Irani është duke prodhuar bomba bërthamore

 

Kryeministri izraelit, Benjamin Netanyahu, ka thënë se Izraeli do të bëjë çfarëdo që të jetë e nevojshme për ta mbrojtur veten në kohën e kërcënimeve nga Irani, shkruan AP. 

Në një intervistë me transmetuesin britanik Sky News, Netanyahu ka thënë se Irani është shprehur hapur për përsëritjen e Holokaustit dhe ka paralajmëruar shtetet e tjera për ambiciet bërthamore të Teheranit. Ai ka thënë se regjimi i radikalizuar do të prodhojë armë bërthamore dhe cak i Iranit do të jenë të gjitha shtetet, përfshirë Britaninë.