Botë

Nëna punëson vrasës me pagesë për vrasjen e djalit të saj 3-vjeçar në Miami

 

Një 18-vjeçare në Miami po akuzohet se tentoi ta punësonte një vrasës me pagesë për ta vrarë djalin e saj 3 vjeç.

Gruaja u paraqit para gjykatës pas arrestimit me akuzën për nxitje të vrasjes dhe përdorimit të paligjshëm të pajisjeve të komunikimit.