Botë

Ukraina pretendon se dronët rusë goditën tokën rumune, Bukureshti e mohon

 

Ukraina ka pretenduar që dronët rusë ranë dhe shpërthyen në territorin e Rumanisë, e cila është anëtare e NATO-s.

Sipas zyrtarëve ukrainas kjo ka ndodhur gjatë natës, në sulmin gjatë natës në infrastrukturën e portit ukrainas në lumin Danub.