Botë

Senatori demokrat jep dorëheqje të përkohshme nga Komiteti për punë të jashtme

Foto: AP
 

Senatori demokrat, Robert Menendez ka dhënë dorëheqje përkohësisht nga posti i kryetarit të komitetit për punë të jashtme në Senat pas ngritjes së aktakuzës për ryshfet, raporton agjencia AP.

Prokurorët kanë thënë se Menendez dhe bashkëshortja e tij, Nadine, kanë pranuar shufra të arit dhe para nga tre biznesmenë të New Jerseyt. Aktakuza është ngritur pas një viti hetimesh nga Departamenti i Drejtësisë.