Botë

Koreja e Jugut tregon forcën me paradë ushtarake pas kërcënimeve nga fqinja veriore

Foto: AP
 

4 mijë e 600 ushtarë të Koresë së Jugut kanë marrë pjesë në paradën ushtarake në rrugët e Seulit së bashku me 300 ushtarë amerikanë.

Pjesë e kësaj parade ishin edhe tanket, raketat dhe armatime të ndryshme, që dëshmojnë gatishmërinë e shtetit.