Botë

Lirohen edhe 12 pengje tjera izraelite

 

Autoritetet e Izraelit kanë njoftuar se janë liruar edhe 12 pengje tjera nga Hamasi – dhjetë shtetas izraelitë dhe dy tajlandezë – dhe ata janë kthyer në territorin izraelit.

“Familjet e tyre janë informuar nga zyrtarët, se ata janë kthyer në Izrael”, thuhet në një komunikatë të Kryeministrisë, raporton BBC.