Botë

Japoni, shoferi arrestohet pasi vret një zog

 

Një shofer taksie në Tokio është arrestuar pasi u përplas qëllimisht me një tufë zogjsh dhe vrau njërin prej tyre, ka njoftuar policia.

Taksisti Atushi Ozawa (50 vjeç) ka thënë se ishte i nervozuar sepse zogjtë ishin në rrugë, shkruan JapanTimes.