Botë

Dy të vrarë nga bombardimet ruse në Ukrainë

Trupi i një banori lokal, i vrarë gjatë bombardimeve të ushtrisë ruse, i shtrirë në trotuar në Herson, Ukrainë, 5 dhjetor 2023.
 

Së paku dy persona janë vrarë si pasojë e bombardimeve ruse në qytetin jugor të Ukrainës, Herson, të martën në mëngjes, thanë zyrtarët lokalë.

Guvernatori rajonal, Oleksandr Prokudin, e publikoi një video të pasojave të sulmit, ku shiheshin trupat e dy personave të vdekur në një rrugë në qendër të qytetit, si dhe gjak pranë vrimave në rrugë të shkaktuara nga bombardimet.