Botë

Parlamenti francez mbështet propozimin për ndalimin e cigareve elektronike

Foto: AP
 

Franca ka mbështetur një propozim për të ndaluar cigaret elektronike njëpërdorimëshe, për të cilat qeveria ka thënë se janë të dëmshme për mjedisin, raportoi të martën “The Guardian”.

Parlamenti francez ka votuar unanimisht për këtë masë të hënën mbrëma, teksa nevojitet mbështetja nga senati i dhomës së lartë të Francës, si dhe leje nga Komisioni i Bashkimit Evropian.