Botë

Mashtruesit bëjnë cak turistët në Athinë

 

Ministria greke e Shëndetësisë po kërkon ndihmën e policisë kundër mashtruesve që tentuan t’i trembin turistët e huaj jashtë disa apartamenteve me qira në Athinë duke trilluar kriza me insektet e quajtura çimka.

Në një deklaratë thuhej se ishin vendosur postera jashtë ndërtesave të apartamenteve me logo të rreme të ministrisë dhe komunës.