Botë

Arrestohet i dyshuari për vrasjen e tre të pastrehëve në Los Angeles

Foto: AP
 

Një person është akuzuar për vrasjen e tre të pastrehëve në Los Angeles të Shteteve të Bashkuara.

Jerrid Joseph Powell gjithashtu është akuzuar edhe për plaçkitje dhe pjesëmarrje në një sulm.