Botë

​Arrestohet në Turqi i dyshuari kryesor për vrasjen e 14-vjeçares

 

Lupço Palevski – Pallço është arrestuar në Turqi si i dyshuari i parë për vrasjen e Vanja Gjorçevskës dhe Pançe Zhezovskit nga Velesi.

Palevski është i dyshuari kryesor për rrëmbimin dhe vrasjen e 14-vjeçares Vanja Gjorçevska, si dhe Pançe Zhezhovskit.