Botë

Video tregon se si po mbahen palestinezët e burgosur nga Izraeli

 

Një video është bërë virale në rrjetet sociale ku shihen disa palestinezë të burgosur nga Izraeli.

Pamjet e verifikuara nga BBC-ja tregojnë burrat e zhveshur të ulur në tokë dhe nën kontrollin e ushtarëve izraelitë.