Botë

Trupat ukrainase stërviten në Poloni për luftë dimërore

Foto: AP
 

Ushtarët ukrainas janë stërvitur në Poloninë perëndimore për luftë në kushte dimërore para se të dërgohen në front kundër Rusisë.

Trajnimi është bërë nga ushtarë nga Polonia, Franca dhe Belgjika, shkruan Reuters.