Botë

Scholzi premton përkrahje për Ukrainën dhe Izraelin

 

Kancelari gjerman, Olaf Scholz, ka premtuar se do të përkrah Ukrainën dhe Izraelin teksa ka folur në konferencën e partisë socialdemokrate në Berlin.

Ai ka thënë qartë se qeveria e tij do të përkrah Ukrainën në mbrojtjen e saj.