Botë

Netanyahu akuzon liderët perëndimor për qëndrim jokonsistent ndaj Hamasit

 

Kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu ka akuzuar vendet perëndimore për qasje të dyfishtë ndaj Hamasit - armikut të tij në Gaza.

“Ju nuk mund të mbështesni nga njëra anë eliminimin e Hamasit dhe nga ana tjetër të na bëni presion për t'i dhënë fund luftës, gjë që do të pengonte eliminimin e Hamasit”, tha ai.