Botë

Hamasi paralajmëron sulme të fuqishme ndaj Izraelit

 

Krahu i armatosur i Hamasit thotë se është ende duke i shkaktuar goditje Izraelit - dhe “ajo që po vjen është më e madhe”.

Në një mesazh audio dhënë Al Jazeera-s, zëdhënësi Abu Ubaida tha se ushtria izraelite “dështoi në veri dhe jug të Rripit të Gazës” dhe se do të dështonte më shumë kur të lëvizte në zona të tjera.