Botë

Ushtari rus “ngopet” me borë në fushëbetejë

 

Për shkak të kushteve të rënda dhe motit të ftohtë, një ushtar rus u detyrua të “ngopej” me borë në tokën ukrainase.

Në pamjet e publikuara në rrjetin social X, shihet ushtari që e mbushte lugën me borë, derisa filmimet s’janë konfirmuar ende nga mediumet ndërkombëtare.