Botë

Maqedonia mund të përballet me sanksione nëse nuk e formon qeverinë

 

Nikolla Gruevski dhe bashkëveprimtarët e tij përfshirë edhe presidentin George Ivanov mund të përballen me sanksione nëse vazhdojnë të injorojnë thirrjet e Brukselit për të lejuar formimin e qeverisë së re.

Sipas ekspertëve sanksionet fillimisht mund të jenë në formën e ndalimit të lëvizjes së tyre në shtetet e BE-së dhe ngrirjes së pasurisë së tyre.