Chatroom

ChatRoom - Diçka që nuk do ta besonit kurrë para 20 vjetësh - 16.03.2023

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Këtë të enjte në Chatroom në pjesën e parë, patëm mundësinë të njoftohemi me një talente nga fusha e muzikës, në “Javën e muzikës në Shkolla”.

Zërina Pozhegu, 10 vjecare, praktikuese e flautës, na mësoi më shumë rreth instrumentit dhe pasionit të saj për të. Në pjesën e dytë, shumë shikues patën mundësinë të bëhen pjesë e lojës shpërblyese duke vazhduar tekstin e një kënge të përzgjedhur nga Agnesa dhe Joni. Për më shumë, ndiqni emisionin e plotë