Chatroom

ChatRoom – Çka keni mësuar nga jeta? 17.03.2023

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Dita e fundit e kësaj jave nisi me super energjinë e Jonit dhe Agnesës.

Kuriozitete, lajme nga showbiznesi informacione për Ditën Botërore të Gjumit e shumëçka tjetër u diskutuan në pjesën e parë të ChatRoom-it.