Chatroom

ChatRoom – A besoni në besëtytni? – 20.03.2023

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Me një energji super pozitive nisi një javë e re në ChatRoom.

Me plot disponim, muzikë, informacione të reja nga showbiznesi dhe jo vetëm ishte e mbushur pjesa e parë e këtij edicioni të ChatRoom-it. 20 marsi pos tjerash, njihet edhe si Dita Botërore e Ravioli-t, prandaj mysafir në studio ishte Ardian Thaçi nga Pastatore.