Chatroom

ChatRoom - Mosha është vetëm numër - 22.03.2023

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Edicioni i sotëm i ChatRoom-it ishte i mbushur me një energji pozitive nga dyshja Agnesa dhe Joni. 22 marsi njihet edhe si Dita e “Mosha është vetëm numër”.

Për këtë të ftuar kishim Azbije Muçolli, e cila edhe pse në moshë, vullneti dhe dashuria për jetën sportive nuk mungon në përditshmërinë e saj. Në rubrikën “Retro”, protagoniste ishte artisja nga Shqipëria, Poni. Emisioni përfundoi me telefonatat e shikuesve, me pyetjen “A ndikon moti në disponimin tuaj?".